Povestea unui gigant – omul. Despre tine!

Povestea unui gigant - omul. Despre tine! Reinvent Consulting
Povestea unui gigant – omul. Despre tine! Reinvent Consulting

Exista pe pamant un gigant. El stapaneste tot si schimba tot in jur. Are inteligenta, forta, creativitate. Tu esti acela. Povestea unui gigant – omul. Despre tine!

Exista pe pamant un gigant.

Are maini atat de puternice, incat poate sa ridice cu usurinta o locomotiva, si picioare atat de repezi, incat poate sa strabata intr-o zi mii de kilometri.

Are aripi atat de iscusite, incat poate sa zboare deasupra norilor, mai sus decat orice pasare.

Are tot ce-i trebuie ca sa inoate sub apa, mai bine decat orice peste.

Ochii lui sunt atat de ageri, incat pot sa vada neprevazutul si urechile atat de fine, incat pot sa auda ce se vorbeste pe alt continent.

Forta lui este atat de mare, incat poate sa strapunga muntii si sa opreasca in loc cascadele inspumate.

Prin vointa lui el schimba fata pamantului, face sa apara paduri noi, leaga intre ele mari, daruieste pustiului apa.

Cine este acest gigant?

– Omul.”

Citat din “Povestea unui gigant – Omul”, de M. Ilin

Omul este o super-putere. Dar ca sa poata actiona in directia perspectivelor si dorintelor sale in primul rand trebuie sa constientizeze ca are in el tot ceea ce trebuie. Pasul 1 este sa constientizezi maretia ta ca structura in acest univers inter-conectat, sa constientizezi ca daca omul a evoluat de la pestera la statii orbitale, si tu ai puterea sa evoluezi in viata ta din punctul A spre punctul B…Z.:)

In cazul in care super-puterea ta poate fi transpusa in demararea unei afaceri, expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine!

  • Infiintare SRL asociat unic: 350 lei Bucuresti si Ilfov/ 450 lei alte judete
  • Infiintare PFA: 210 lei Bucuresti si Ilfov/ 310 lei alte judete
  • Autorizare la terti: 100 lei – in cazul in care nu se declara activitate la sediul social/ profesional sau sediul este gazduit pe cabinet de avocat sau activitatea impune acest tip de autorizare (pe teren, ex. transport, constructii etc.)

Tarifele includ onorariu, TVA si taxele de la Registrul Comertului.

Citeste si: Ghid infiintare SRL versus infiintare PFA 

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *