Ai 21 de zile? Experiment pentru ‘Upgrade” personal sau cum sa opresti negativitatea din tine

21 de zile Experiment pentru Upgrade personal sau cum sa opresti negativitatea din tine Reinvent Consulting (1)
21 de zile Experiment pentru Upgrade personal sau cum sa opresti negativitatea din tine Reinvent Consulting (1)

Ai 21 de zile? Experiment pentru ‘Upgrade” personal sau cum sa opresti negativitatea din tine.

 • De ce 21 de zile? Pentru ca e demonstrat ca unui om ii sunt necesare 21 de zile pentru a-si insusi un obicei, pentru a se intipari in mintea sa o schimbare.
 • Rezultat asteptat: TE vei SCHIMBA radical! In bine! Motivatia, nivelul enrgetic, gandurile, totul va fi altfel…E ca si cum ai spala lentila prin care vezi viata. Vei reusi sa vezi ce conteaza si sa atragi in viata ta ceea ce ai nevoie si ce iti doresti.
 • Functioneaza? Conform  lui Will Bowen autorul cartii „A Complaint Free World”,  da, functioneaza!
 • Experiment:

Timp de 21 de zile  NU ai voie (iti impui sa nu gandesti sau sa spui nimic negativ:)

 • sa vorbesti urat;
 • sa gandesti urat despre altii;
 • sa barfesti (daaaa…pare greu);
 • sa te plangi (uf, e si mai greu);
 • sa vezi jumatatea goala a paharului.

Cum functioneaza la nivel mental – de fapt schimbarea acolo are loc:

 • Atunci cand vine gandul negativ si vrei sa te plangi  de ceva (sefi, colegi, trafic, bani, partener etc,),  sa te opresti. Constientizezi ca o iei la vale..:).
 • In minte se declanseaza starea de alarma.. a fost cat pe-aici sa te plangi de o anumita situatie. Ia o pauza, una lunga, si transforma totul intr-o dorinta. In loc sa te lamentezi de acel ceva ce te deranjeaza,  afirma o intentie, ca de exemplu, in loc de  “N-am destui bani sa platesc factura”, afirma-ti intentia: “Vreau sa am suficienti bani ca sa pot achita factura”.

Bretara violet:

 • In cadrul acestui experiment, Will Bowen propune ca pe intreg procesul, persoana in cauza sa poarte o bretara violet! Se pare ca Flacara Violet nu e doar o poveste…:)
 • Violetul insemna schimbare, purificare, eliberare de perceptii negative si evolutie spre bine. Asadar,  iti pui bretara, simbolul ca vrei aceasta schimbare, acest upgrade.
 • In cazul in care in una din zile te plangi…muti bretara pe mana cealalta si te intorci la ziua nr. 1…

Unei persoane ii ia intre 4 si 8 luni sa reuseasca aceasta provocare. Se pare ca este dificil sa vedem totul pozitiv, mereu va exista un factor care sa declanseze sentimentul de vaitatura: factura scumpa, trafic aglomerat, o sarcina de serviciu mai grea, copii neascultatori, se arde mancarea, pierzi autotobuzul in drum spre job, coafura nu sta bine, colega e nesuferita rau,  etc. etc.

TOTUL este o alegere!

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu informatiile juridice si fiscale necesare!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT.

Reinvent Consulting are 13 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitatedeschidereinchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numirerevocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4) 021.318.69.60 sau pe adresa de e- mail consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *