Cele 13 semne ale unei personalitati PUTERNICE!

Cele 13 semne ale unei personalitati PUTERNICE! Reinvent Consulting
Cele 13 semne ale unei personalitati PUTERNICE! Reinvent Consulting

Cele 13 semne ale unei personalitati PUTERNICE!

Ce inseamna sa ai o personalitate puternica? Te nasti asa sau greutatile si provocarile depasite in viata iti cladesc o personalitate de neclintit?

Un om cu adevarat puternic:

1.SPUNE INTOTDEAUNA ADEVARUL – chiar daca acesta poate deranja! Nu se teme sa spuna lucrurilor pe nume, nu are de ce sa ascunda ceea ce simte, ceea ce face. Sinceritatea este parte din viata sa, daca promite ceva, face.

2. ESTE DIRECT – nu merge pe ocolite, nu pacaleste, este onest. Spune ce are de spus, pune toate cartile pe masa.

3. ASCULTA – este atent la ce au de spus cei din jur, tine cont si de parerea lor, chiar daca decizia si-o ia singur. 

4. ARE MINTEA DESCHISA la tot ce este nou, nu se teme de schimbare, are curaj sa faca schimbari, uneori radicale, daca asa simte/ stie ca va fi mai bine ca in prezent.

5. GASESTE SOLUTII – atunci cand apar situatii, probleme cauta o solutie, chiar daca nu e cea mai buna varianta prefera actiunea decat stagnarea si nerezolvarea.

6. ESTE HOTARAT – merge pana la capat atunci cand isi propune ceva, nu lasa lucrul neterminat, nu abandoneaza, nu traieste fara sa aiba un scop.

7. NU ACCEPTA VAITATURA – se indeparteaza de persoanele negativiste, care se plang din orice. Accepta greutatile ca parte din viata, nu pierde timpul cu oameni care dau vina pe oricine si orice pentru nereusita lor. 

8. INVATA, CITESTE, STUDIAZA – stie ca educatia si informatia sunt apanajul oamenilor puternici, ce nu pot fi manipulati. Nu isi lasa creierul nefolosit, nu accepta imediat orice parere, cauta informatia singur, cauta sa invete, sa se dezvolte.

9.  ESTE INTELEPT – vede viata in ansamblu si se concentreaza pe esenta ei, lucrurile banale si necontructive sunt eliminate (barfa, rautati, invidie, gelozie, timp pierdut, anturaj de la care nu ai nimic de invatat etc).

10. NU II PLAC CONVERSATIILE INUTILE – nu pierde timp cu discutii goale, nu accepta vorbele negative, este interesat de conversatii axate pe idei valoroase, constructive.

11. ESTE O PREZENTA PLACUTA – tolereaza pe cei din jur, chiar daca nu este de acord cu felul lor de a fi sau de  a gandi, raspunde amabil, este bland cu ceilalti. O inima puternica face comportamentul bland.

12. NU ARE NEVOIE DE ATENTIE SI DE VALIDARE – stie ce este, stie ce poate, nu ii trebuie laude si validare din partea nimanui. Merge pe drumul sau, ignorand ceea ce trebuie ignorat, astfel incat sa isi pastreze linistea interioara si determinarea.

13. ISI ALEGE PRIETENII, NU SE LASA ALES – prefera sa aiba un numar restrans de prieteni, cu care sa impartaseasa valori comune, decat sa fie angrenat in multe cercuri sociale, doar de dragul de a fi inconjurat de oameni. Nu se sperie de singurate.

 REINVENT CONSULTING:

 INFIINTARI FIRME:

 OFERTA: Infiintare firma GRATUIT cu abonament de contabilitate achitat in avans pe 6 luni.

  • 150 lei/ luna – fara activitate, cu plata in avans pe 6 luni (900 lei);
  • 230 lei/ luna, pentru maximum 10 de documente (fara salariati), pentru plata anticipata pe 6 luni (1.380 lei);
  • 350 lei/ luna, pentru maximum 20 de documente, fara salariati, pentru plata anticipata pe 6 luni (2.100 lei).

 GAZDUIRE SEDIU SOCIAL – orice sector Bucuresti

  • 6 luni – 65 euro + tva;
  • 1 An platit + 1 An GRATUIT – la doar 120 euro + tva;
  • 2 Ani platiti + 2 Ani GRATUIT – la doar 220 euro + tva.
  • In cazul in care alegeti serviciul de gazduire pentru o perioada mai mare de 1 an, dupa primul an, conform legislatiei in vigoare, se face mentiune de schimbare sediu social pe alt cabinet de avocat situat tot in cadrul cladirii de birouri apartinand Reinvent Consulting – costul este de 420 RON, dupa fiecare an de gazduire (toate taxele incluse).

 MODIFICARI ACTE FIRMA: onorariu de la 210 lei + taxe juridice.

Aboneaza-te la newsletter!

Aboneaza-te la newsletter!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 14 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidereinchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4) 021.318.69.60 sau pe adresa de e- mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *