Sa zambim! 3 curiozitati din lumea larga: stiai ca exista campionatul de uitat in gol?!?

Sa zambim! 3 curiozitati din lumea larga_ stiai ca exista campionatul de uitat in gol_!_ Reinvent Consulting
Sa zambim! 3 curiozitati din lumea larga_ stiai ca exista campionatul de uitat in gol_!_ Reinvent Consulting

Lumea e incredibila! In cazul in care credeai ca nimic nu te mai poate uimi sau ca traim intr-o lume deja “altfel”, iata o lista cu 3 curiozitati care iti va schimba parerea. ūüôā

1. Campionatul de uitat in gol¬† – castigi daca nu faci nimic…doar te holbezi in gol.

Cine reuseste sa stea asa, cat mai linistit, fara sa isi piarda concentrarea sau sa adoarma, are toate sansele sa castige aceasta provocare. Competitia are loc in Coreea de Sud, in capitala Seul.

In general se strang in jur de 70 de concurenti, iar initiativa acestui neobisnuit concurs a fost luata ca reactie impotriva surmenajului, a epuizarii psihice, a stress-ului din lumea moderna si a  dependentei de smart phone-uri.

Concursul se desfasoara pe o durata de 90 de minute, pe parcursul caruia ritmul cardiac al concurentilor este verificat la fiecare 15 minute, pentru a vedea mentinerea starii de relaxare totala. Concurentul cu cel mai stabil ritm cardiac este declarat castigator.

2. Nakizumo Рun festival din Japonia, in care luptatorii de sumo se intrec sa faca bebelusii sa planga. Traditia acestei competitii are o istorie de peste 400 ani si pleaca de la convingerea careia un copil cu cat plange mai tare si mai repede, cu atat mai puternic va deveni la maturitate.

Ca sa ii faca pe bebelusi sa planga,¬† luptatorii si arbitrul ii¬†agita¬†pe cei mici, cantandu-le ‚Äěnaki, naki!‚ÄĚ (in traducere ‚Äěplangi, plangi!‚ÄĚ). Alteori, arbitrul isi pune o masca inspaimantatoare, pentru a-i speria pe copii.¬†In acelasi timp, luptatorul sumo scutura usor copilul, pentru a-i provoca plansul.O alta strategie este¬†cea prin care luptatorii se stramba la¬†micuti.

3. Campionatul de dat palme – se desfasoara pe parcursul a doua zile in Siberia, la aceasta competitie luand parte peste 2000 de sportivi, atat din Rusia, cat si din Europa.

In aceasta competitie, cei doi adversari isi dau palme unul altuia, fiind observati de un arbitru, care la final decide castigatorul. Concurentii trebuie sa ramana in picioare, cel care cade primul pierde. Lupta se sfarseste atunci cand unul dintre concurenti renunta.

In aceasta concurs au voie sa participe si femei.

Sa zambim…lumea e asa cum e! ūüôā

Aboneaza-te la newsletter!

Aboneaza-te la newsletter!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 13 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4) 021.318.69.60 sau pe adresa de e- mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *